Skal vi skræddersy en menu til dit kommende arrangement? 

Kontakt os her:  //  Book et kaffemøde her: 

Navn *
Navn
 
 

Fang os her:


Køkken: Dyrehaven 11, 8660 Skanderborg.

Kontor & Administration: Badstuegade 8, 01, 8000 Aarhus C.
T: (0045) 2122 3560
E: kontakt@skammeritzoggraem.dk
Vi er på kontoret alle hverdage fra kl. 9.00-15.30


Giv os et kald eller send os en mail

 - så giver vi en kop kaffe i Bøgeskoven i Skanderborg og får en snak om jeres kommende arrangement!


 

PERSONDATAPOLITIK
"Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret"

Når du er kunde hos Skammeritz & Græm, håndterer vi oplysninger om din person. For at kunne akkommodere din henvendelse gemmer vi oplysninger om dig, så som dit navn, dit CVR-nr, din mailadresse og dit telefonnummer i vores krypterede database. Disse data kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til vores system og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige.
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi automatisk oplysninger om dig så som: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på. 

Skammeritz & Græm er dataansvarlig for dine personlige oplysninger. Vi bruger dine oplysninger på en sikker måde og i henhold til den gældende lovgivning på området. Skammeritz & Græm har brug for nogle data om dig til sikker identifikation af kunderelationen og til det løbende samarbejdet – jf. persondatareglerne; det man kalder for en ’legitim interesse’. Som følge af EU's General Data Protection Regulation (GDPR), kan du, ved henvendelse til os, få indsigt i de oplysninger, vi har om dig, ændre eller begrænse dem samt få dem slettet. Derudover har du ret til dataportabilitet, det vil sige ret til at få en kopi af dine data. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

Oplysningerne bruges til:
-       At forbedre vores hjemmeside og indhold
-       Målrettet markedsføring
-       At levere den bedste service, når vi modtager henvendelser fra kunder

Vi vil ikke viderebehandle dine personlige oplysninger til andre formål end de nævnte uden først at indhente et udtrykkeligt samtykke fra dig. Ved accept til viderebehandling til et andet formål, vil vi oplyse, hvad formålet er samt andre relevante oplysninger.  

Du kan klage over Skammeritz & Græms behandling af dine data til Datatilsynet.

Vi vil som udgangspunkt gemme oplysninger om dig i op til 5 år efter din relation til os er ophørt jf. regnskabsloven, hvorefter de slettes permanent. At de ikke slettes før skyldes ligeledes, at vi har mange kunder, der vender retur med nye forespørgsler indenfor kort tid, og i den forbindelse er det rart for dig og os at have dine informationer lige ved hånden.

Kontakt os gerne på kontakt@skammeritzoggraem.dk hvis du har spørgsmål vedrørende hvordan, Skammeritz & Græm behandler dine personlige oplysninger.