EFTERÅRETS MENUER

2018_05_14_skammeritz_græm_CHRB_26136_WEB.jpg

Følgende er vores bud på 3 af efterårets menuer: En 3 retters menu, en buffet samt en tapas menu. Husk, at vi normalvis skræddersyer vores menuer ud fra dine ønsker til råvarer, budget, tema m.v. 

Menuerne udarbejder vi med omtanke for dyr og grønt - hvis disse er vokset op under gode betingelser, er smagen ligeledes derefter. Derfor har vi fokus på økologi og sæsonens friske grøntsager.

Priserne er gældende ved bestilling af min. 15 cv.

Menuerne kan leveres direkte til servering, eller de kan bestilles i tilknytning til et  'privat middagsselskab’, hvor der kommer en kok og evt. serveringspersonale med på dagen til afviklingen af dit selskab.  


3 retters menu

- á 335 kr. pr. cv. -

Helleflynder, hummerbisque, brunet smør, spinat & revet hasselnød

Variation over dansk økologisk gris, græskar, syrlig glaskål, sprød kartoffel & sauce

Flamberet Crepes suzette, vaniljeis, orange-sauce & knasende mandler


Tapas menu

- 6 serveringer á 365 kr. pr. cv. -

Saltet torsk,  variation over jordskokker &  brunet smør

Skærising, strandkrabbe, urter & havtorn

Lam på ben, skovsvampe & bacon

Skovkylling, syltede græskar & efterårsæbler

Ost ost ost & ost

Æble mille feuille & mandelis 


Buffet

- á 375 kr. pr. cv. -

Saltet torsk, variation over jordskokker, brunet smør & estragon

Konfiteret svinekæbe, stegebacon, oliven, croutons & trøffel

Sprøde bladsalater, vinaigrette, Vesterhavsost & urter

Rib eye af dansk kalv, efterårssvampe, fløde, hasselnød & syltet græskar

Duebryst, Marselis’ skinke fra ‘Mark & Bjarke’, druer & balsamico

Kartoffelterrin rullet i ristet mandel, karse, høvlet hvidløg & olivenolie

Danske oste m. tilbehør

Variation over efterårsæblerne m. sprødt & mandelis